Toegewijd aan tuinen

De ene tuin is de andere niet. Elke persoon is uniek, elk gezin apart en alle eisen verschillend.
Dat treft, want wij doen niets liever dan voor uw individuele wensen een persoonlijke buitensfeer te creëren.
Een plek waar u zich gelukkig voelt en waar genieten vooropstaat! Een tuin die ontstaan is door het gebruik van duurzame
materialen en er met de jaren alleen maar mooier en boeiender op wordt!

 

Neuville4-1030x685.jpg

Geen goede tuin zonder een goed, doordacht ontwerp. De twee gediplomeerde tuinarchitecten van Greenhills vormen een harmonieus en creatief topteam. Ze versterken elkaars en uw ideeën, steeds zoekend naar een ideale balans tussen functionaliteit, schoonheid en beleving. Uw noden en persoonlijkheid staan daarbij centraal. Als kers op de taart beschikt architect en zaakvoerder Gauthier Van Malder over een uitzonderlijke plantenkennis, onontbeerlijk voor de realisatie van ideale plantencombinaties!   

Tuinarchitectuur

Bruynseelshugo14-1030x684.jpg

Van doordacht tuinontwerp naar kwalitatieve realisatie: ons stokpaardje! Uw tuinarchitect en -aannemer onder één dak hebben biedt u enkel voordelen: geen ellenlange zoektocht naar de geschikte aannemer die uw ontwerp niet enkel kan uitvoeren maar ook begrijpt, directe en vlottere communicatie, flexibiliteit om de plannen ter plaatse te kunnen aanpassen en bespreken, besparing van kosten, … Bovendien staan kwaliteit, zorg, duurzaamheid, technische knowhow, professionalisme en oog voor detail steeds voorop in ons werk!

Tuinaanleg

DSC_0952-1030x685.jpg

Zonder zorgen van uw gerealiseerde droomtuin blijven genieten? Het kan dankzij de nazorg van ons onderhoudsteam! Kies voor 100% gemak en laat het onderhoud van uw buitenruimte aan onze vakmannen over. Ze kennen hun stiel en staan altijd voor u klaar! Sit back and relax!

Tuinonderhoud